Tävling

Ophardt-logga-300x

Ny rutin för tävlingsanmälan

Nu övergår vi till tävlingsanmälan via Ophardt-systemet. Fäktare med licens skall i fortsättningen göra anmälan till tävlingar via detta system.

Tävlingsinbjudningar och anmälningslistor kommer inte längre att sättas upp på anslagstavlan i fäktlokalen, men en tävlingkalender med aktuella tävlingar kommer att finnas där.

För att kunna anmäla dig måste du ha löst licens (fencing.se/licenser/licens/).

1. Gå in på klubbfunktionerna i Ophardt Online genom att logga in med användarnamn förnamn.efternamn@swe och samma lösenord som på fencing.se (se fencing.se/medlemmar/profil)

2. Välj ”klubbfunktioner” i huvudmenyn

3. Välj ”tävlingar” i klubbfunktionsmenyn

4. Klicka på knappen ”Visa deltävlingar” för den tävling du vill anmäla dig till

5. Klicka på knappen ”Anmäl” i den klass du vill anmäla dig till

6. Klicka på ”Bekräfta anmälan” i den dialogruta som visas

Ett e-postmeddelande med bekräftelse skickas ut till den adress du angivit på fencing.se.

Fram til sista anmälningsdag går det att ändra sin anmälan.

Huvudansvarig för klubbens anmälningar är Adam Larsson :Mail:faktning@gmail.com

Läs mer om föranmälningssystemet.

Ladda ner manualen.

Resultat månadstävling Januari

Ungdomarna 9-13 år ,
Endast de 5 första får poäng .

Nästa tävling är i slutet av Februari .

Rullande resultat tills MAj månad .

1:a Vidar 10poäng
2:a Ture 8 poäng
3:a Isak 6poäng
4:a Hjalmar 4poäng
5:a Viggo 2poäng

6:a Hugo .s
6:a Felix
6:a Hugo
6:a Viktor
6:a Erik
6:a Arvid

Resultat Klubbmästerskap

• 1:a Adam Larsson
  • 2:a Jesper Petersson
  • 3:a  Kjell Andersson
  • 4:a Jonas Olsson  fick svettdroppen i form av biobiljett för att ha tränat mest och bäst under terminen.

Snart dags för föreningens första mästerskap. Den 6:e December klockan 19.00 börjar tävlingen. Alla möter alla i 2 omgångar . 1.a pris,2:a pris 3:e pris utdelas. Svettdroppe utdelas till den som tränat mest under terminen.” Detta kommer att vara tradition på vår förening”. Bilder från Första tävlingen läggs upp här :) Nästa termin kommer vi att ha en turnering som är varje Tisdag i slutet av månaden. Alla resultat läggs ihop under 12 månader . Vinnaren blir den som nästa år fäktat bäst och mest . Koras i December 2012 [contact-form subject=”Tävlingsanmälan – AFF – Allez FäktFörening”