Nyheter!

I och med spridningen av det nya coronaviruset Covid-19 anpassar vi vår träning för att minimera smittorisken för våra medlemmar. Vi har begränsat träningen till små träningsgrupper på max 12 personer, god hygien samt anpassad säker träning med mycket liten kroppskontakt. Vuxna som lämnar bör ej vara kvar i lokalen under träning.

Välkommen till Allez Fäktförening Göteborg!

Måndagen den 26 oktober tar vi emot barn och ungdomar som vill testa fäktning (gratis) kl 1800 eller kl 1900   Anmäl intresse här!

Ingen utrustning krävs, allt går att låna på klubben.

Välkommen till vår nya föreningslokal i Gamlestaden (Korpralsgatan 5, ett gult gårdshus bakom Lafayette huset).

Träna fäktning

Fäktning är en rolig sport som övar upp kondition,  motorik och taktiskt tänkande. Här fäktas alla tillsammans, gammal och ung, män och kvinnor. Alla är välkomna i vår förening.

Vi tar emot nybörjare! Anmäl intresse här!

Osäker om fäktning är för dig? Testa två gånger innan du betalar terminsavgiften. Rabatter finns för familjer, studenter, pensionärer och minifäktare.

Träningstider för hösten 2020
18-19 Minifäktare 8-13 år (fortsättare)
19-20 Ungdomar 10-14 år (fortsättare)
20-21 Vuxna 15- (fortsättare)

18:30 – 19:30 Ungdomar 8-14 år (nybörjare)
19:30 – 20:30 Vuxna 15 år och uppåt (nybörjare)

Lördagar
11:15 – 12:00 minifäktare 5-7 år (start 26 september).
12:15 – 13:30 frifäktning.

Om man vill så kan förälder och barn fäktas tillsammans. Barn fäktas den tidiga timmen sedan kan man stanna kvar fäktas på ”vuxentiden” en timme efter. Om man är flera i familjen som fäktas hos oss så får man rabatt. Man får även rabatt om man är student som är medlem i en studentkår samt om man är pensionär eller minifäktare.

Är du osäker om fäktning är något för dig? Maila allezfaktforening(a)gmail.com för frågor, det går att ordna så man kan få testa en gång innan man bestämmer sig.

Vi syns på pisten!

20180508_201829.jpg