Välkommen till Allez Fäktförening!

Välkommen till vår nya föreningslokal i Gamlestaden (Korpralsgatan 5, ett gult gårdshus bakom Lafayette huset).

Fäktning är en rolig sport som övar upp kondition,  motorik och taktiskt tänkande. Här fäktas alla tillsammans, gammal och ung, män och kvinnor. Alla är välkomna i vår förening.

Vi emot vuxna, ungdomar och barn som vill testa fäktning våren 2021
Osäker om fäktning är för dig? Testa en gång innan du betalar terminsavgiften. Rabatter finns för familjer, studenter, pensionärer och minifäktare. Ingen utrustning krävs, allt går att låna på klubben.

Vuxenfäktare och studenter: Anmäl intresse här!

Ungdomar: Anmäl interesse här!

Minifäktare: Anmäl interesse här!

Träningstider för våren 2021

18-19 Minifäktare 8-13 år (fortsättare), start 11 januari
19-20 Ungdomar 10-14 år (fortsättare), start 11 januari
20-21 Vuxna 15- (fortsättare), start 11 januari

18:30 – 19:30 Ungdomar 8-14 år (fortsättare), start 3 februari Obs ändrat datum
18:30 – 19:30 Ungdomar 8-14 år (nybörjare), start 3 februari
19:30 – 20:30 Vuxna 15 år och uppåt (nybörjare), start 3 februari

Lördagar
11:15 – 12:00 minifäktare 5-7 år. Start slutet av februari
12:15 – 13:30 frifäktning.

Om man vill så kan förälder och barn fäktas tillsammans. Barn fäktas den tidiga timmen sedan kan man stanna kvar fäktas på ”vuxentiden” en timme efter. Om man är flera i familjen som fäktas hos oss så får man rabatt. Man får även rabatt om man är student som är medlem i en studentkår samt om man är pensionär eller minifäktare.

Är du osäker om fäktning är något för dig? Maila allezfaktforening@gmail.com för frågor, det går att ordna så man kan få testa en gång innan man bestämmer sig.

Vi syns på pisten!

allezfäktförening

Nyheter

Välkomna till vårt årsmöte lördag 30 jan kl 11:00. Vänligen meddela ert deltagande till allezfaktforening@gmail.com så skickar vi handlingar och en länk till mötet som kommer ske digitalt.

Vi anpassar vi vår barn och vuxenträning för att minimera smittorisken för våra medlemmar. Vi har begränsat träningen till små träningsgrupper på max 10 personer, god hygien samt anpassad säker träning med mycket liten kroppskontakt. Vuxna som lämnar bör ej vara kvar i lokalen under träning. Alla lånekläder tvättas efter träningen.