Välkommen till Allez fäktförening Göteborg!

En plats för alla som vill fäktas

Fäktning är en rolig sport som övar upp kondition,  motorik och taktiskt tänkande.
Här fäktas alla tillsammans, gammal och ung, män och kvinnor. Alla är välkomna i vår förening.

allez_alla_2021

Vi tar emot barn, ungdomar och vuxna

Vi har barn och vuxna som fäktas i alla åldrar och det finns bra möjlighet för dig som är helt ny att fäktas med oss efter dina förutsättningar, nivå och ambition.

Studenter, pensionärer och familjer får rabatt på medlemsavgiften.

Testa fäktning!

Osäker om fäktning är för dig? Testa en gång innan du bestämmer dig och betalar terminsavgiften. Ingen utrustning krävs, allt går att låna på klubben.

Mejla allezfaktforening@gmail.com för frågor.

Boka eventfäktning – exempelvis
svensexa, möhippa eller kompisgäng

Vi anpassar vi vår träningar för att minimera smittorisken för våra medlemmar. Vi har begränsat träningen till små träningsgrupper på max 12 personer, god hygien samt anpassad säker träning med mycket liten kroppskontakt. Vuxna som har slutat träna bör ej vara kvar i lokalen under träning. Alla lånekläder tvättas efter träningen.

• stanna hemma även vid minsta lilla symptom
  • tvätta händer direkt vid ankomst
  • om möjligt undvika ta kollektivtrafik till träningen
  • om möjligt byta om och duscha hemma