fbpx

Ungdomsfäktare

Vi tar emot barn och ungdomar i åldrarna 7-15 år. Beroende på barnens ålder och antalet nybörjare som anmäler sig så startar vi 1-2 nya grupper per år. Pojkar och flickor tränar tillsammans och träningen anpassas efter åldersgrupperna och bedrivs i ca en timme på kvällstid. Ofta blandas tekniska övningar med roliga lekar och träningen är mycket uppskattat och leds av vår fäktmästare som också jobbar som idrottstränare på grundskolenivå. Vi fokuserar på att alla ska känna sig välkomna och utvecklas i sin egen takt.

Observera att det alltid är gratis att testa en gång innan man bestämmer sig och vi ger rabatt på träningsavgifter för dig som har en annan familjemedlem som fäktar hos oss. Du behöver inte köpa någon utrustning utan allt går att låna gratis av oss.

Har barnet redan tränat fäktning eller gått 1-2 terminer som nybörjare är de välkommen till fortsättnings gruppen. Där blir träningen mer avancerad och man kan även få privat lektioner av vår fäktmästare.

Barn och ungdomar, oavsett nivå, är alltid välkomna att delta i barntävlingen Silvervärjan. Silvervärjan är en nybörjartävling där fokuset är att ha roligt och lära sig hur man tävlar än själva tävlingsmomentet. Tävlingen är gratis och sker 4-6 gånger per år. 

Se alla våra medlemsavgifter och träningstider.

%d bloggare gillar detta: