fbpx

Vuxenfäktare

Vi har vuxna fäktare i alla åldrar och det finns bra möjlighet för dig som är helt ny att fäktas med oss efter dina förutsättningar, nivå och ambition. Observera att vi ger rabatt på träningsavgifter för dig som är student eller har en annan familjemedlem som fäktar hos oss. På vår förening så lär du dig fäktas med värja.

Som ny vuxenfäktare får du tillsammans med andra nya fäktare lära dig grunderna i 1-2 terminer. Du behöver inte köpa någon utrustning utan allt går att låna gratis av oss. Träningen sker en dag i veckan och består av enkla fäktrelaterade övningar och du får hjälp att förstå grunderna av en utbildad erfaren fäkttränare.

När du tränat några gånger är du även välkommen till frifäktningen på lördagar. Där fäktar man fritt utan föranmälan med andar vuxna och det finns alltid en erfaren tränare på plats, som hjälper till och ser till att allt fäktingen sker på ett säkert och roligt sätt. Detta innebär att man alltid är garanterad minst 2 träningspass i veckan.

Har du redan tränat fäktning eller gått 1-2 terminer som nybörjare, är du välkommen till fortsättnings gruppen. Där blir träningen mer avancerad och man kan även få privat lektioner av vår fäktmästare. I gruppen finns motionsfäktare och de som vill utvecklas som tävlingsfäktare.

Se alla våra medlemsavgifter och träningstider.

%d bloggare gillar detta: